Veri silme
Veri silme talebiniz alındı.
Sosyal medya hesabınızın bağlantısı kaldırıldı ve saklanan erişim izni silindi. Hesabınızdan artık yeni veri çekilmeyecek.
Bu hesapla oluşturulmuş raporlarınız sizde kalmaya devam eder; onları uygulama içinden silebilirsiniz.
Tüm verilerinizin kalıcı olarak silinmesini istiyorsanız bu takip kodunu belirterek bizimle iletişime geçin.